willem felderhof 1e x2200-6Wat meer over mijzelf
Ik ben geboren op 29 april 1966 in Groningen en tijdens mijn 4e levensjaar ben ik verhuisd naar Den haag , de stad waar ik opgegroeid ben. Omdat ik van kleins af aan zeer veel moeite had om mij veilig te voelen in de aardse omgeving vluchtte ik in zelf gecreëerde fantasiewerelden. Voor mij waren deze werelden werkelijkheid en ik kon mij hier uren in begeven. Mijn jeugddroom om piloot te worden werd tevens gevoed door een aantal aspecten in het vliegen, die mijn vluchtdrang in andere werkelijkheden konden ondersteunen. Het telkens weer verlaten van de aarde als wel het “binnengaan” van een andere werkelijkheid belichaamde op perfecte wijze mijn innerlijke behoefte om hier niet te hoeven zijn.
Uiteindelijk ben ik maart 1990 begonnen met de opleiding tot piloot aan de Nationale Luchtvaartschool in Beek(L).
Ongeveer vanaf mijn 18e jaar ervoer ik steeds meer de feitelijke aanwezigheid van andere dimensies en ook werd ik mij steeds bewuster van mijn eigen energielichaam waarmee ik de horizon van mijn gevoelswereld enorm kon verbreden. Ik werd door mijn persoonlijke processen die blokkades in mijn eigen systeem veroorzaakten eigenlijk steeds meer naar de stromingen buiten het reguliere circuit getrokken. Dit kwam omdat ik op onbewust niveau ervan overtuigd was dat daar de mogelijkheden lagen om te helen en te ontladen. Door het volgen van verschillende therapieën, cursussen, opleidingen , retraites en workshops heb ik mijn eigen energiewerk en observerend vermogen zo verder kunnen ontwikkelen. Tevens ben ik mij hierdoor nog bewuster geworden van het feit dat ons reguliere zorgsector een veel te beperkt en te onzorgvuldig afgestemd hulpspectrum te bieden heeft. De 3 jarige opleiding tot advanced DofNA coach (energetisch therapeut) hebben met name op het gebied van afstemming op de cliënt voor een enorme verbreding en vooral verfijning gezorgd. In 2012 heb ik mijn opleiding bij L’unité du corps afgerond en doe ik consulten zowel in Nederland als in Frankrijk.
Ik volg opleidingen in stervensbegeleiding bij het N.I.S. , en werk, naast de consulten die ik doe, in hospices. Ook breng ik veel tijd door in Dhamma Pajjota, het Vipassana meditatiecentrum in België.
willem felderhof 1e x2200-10